AKSARAY / MERKEZ - Emlak Kredi İlkokulu

AHMET KOÇAK - 2-E Sınıf Öğretmeni

1971 yılında Aksaray ‘da doğdum. İlkokul.ortaokul ve lise öğrenimini Aksaray’da tamamladım.1991 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandım.1995 yılında bu bölümden mezun olup aynı yılın eylül ayında Van’ın Saray ilçesi Değirmigöl Köyü’nde öğretmen olarak göreve başladım.Burada iki yıl çalıştıktan sonra Yozgat’ın Çekerek İlçesi Kalederesi Köyü’nde göreve devam ettim. 2002 yılında Aksaray merkez Göksugüzel Köyü  tayini ile Akasray’daki öğretmenlik hayatım başlamış oldu.Sırasıyla Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu , Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu   ( Cahit Zarifoğlu ), Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğretmen olarak görev yaptığım okullardır. 2014 yılında Emlak Kredi İlkokuluna tayin istedim.Halen bu okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Öğretmenlik mesleğinde 21.yılımı çalışıyorum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Futbol, bağlama çalma, halk oyunları gibi hobileri mesleğimle beraber devam ettiriyorum.