AKSARAY / MERKEZ - Emlak Kredi İlkokulu

İLKAY YAZICI - 3-C Sınıf Öğretmeni

15.01.1976 Antalya doğumluyum. İlk, orta ve liseyi Antalya’da bitirdikten sonra Denizli, Pamukkale Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf  Öğretmenliğinden mezun oldum. İlk görev yerim Gençosman Köyü İlkokulu’dur.  Sonra evlenerek Aksaray’ın Eskil İlçesi’nde Eskil İlköğretim Okulu’nda görevime devam ettim.7 yılın ardından Eskil Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda 5 yıl daha görev yaparak, toplam 12 yıl Eskil’de yaşadım. Aksaray Milli Egemenlik İlköğretim Okuluna çıkan tayinimin ardından 3 yıl orada çalıştıktan sonra 2013 Temmuz ayından itibaren okulumuz Emlak Kredi İlkokulu’na geçtim. 3-J sınıf öğretmeni olarak görevime devam etmekteyim.

Evli ve bir çocuk annesiyim. Boş zamanlarımda kitap okur, fotoğraf çekerim. Yeni yerler gezip görmeyi severim. Bir bardak çayı arkadaşlarımla içmekten keyif alırım.