AKSARAY / MERKEZ - Emlak Kredi İlkokulu

Emlak Kredi İlkokulu

Büyük Bölcek Mahallesi Banka Evleri yanı 34. caddde No3 Merkez AKSARAY
Vizyon
“Emlak Kredi İlköğretim Okulu , Eğitimde Başarının Daimi Ekolü” İlimiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının ve öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, etkileşim halinde olduğu tüm kesimlerin memnuniyetini prensip edinen, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak! Biliyoruz ki “Başarılı olmak zordur ancak onu korumak ve sürdürebilmek daha zordur.”
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmelerini sağlamak ve topluma yeni değerler kazandırmak, teknolojiyi kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Saatler
1. Ders :08.55-09.35 40 dk 1. Teneffüs :09.35-09.50 15 dk 2. Ders :09.50-10.30 40 dk 2. Teneffüs :10.30-10.45 15 dk 3. Ders :10.45-
Tatar Sokak dolmuşları ve Sanayi Dolmuşları okulumuz yakınından geçmektedir.
Büyük Bölcek Mahallesi Banka Evleri yanı
Merkezde